Skip to content Skip to footer
Professionele email

Een business is pas compleet met een professionele Email.

E-mail is een van de meest gebruikte vormen van communicatie met uw potentiële klanten. Een professioneel e-mailadres schept een gevoel van vertrouwen, vooral als het van een geloofwaardige website afkomstig is. Dit zal het potentieel van uw bedrijf om nieuwe klanten aan te trekken vergroten.

Klanten worden vandaag overspoeld met e-mails en worden selectief in wat ze openen. Het is van vitaal belang om de eerste beste indruk te maken bij uw prospects.

contact@cosmicwebdevelopment.com

Waarom zijn professionele emails belangrijk?

01.Indruk is de sleutel
02.Branding
03.Spam filtering
04.Betrouwbaarheid
05.Beveiliging van de privacy
06.Flexibiliteit
07.Controle
08.Teamleden worden erkend

Eerste indruk is de sleutel

Als u een professioneel merk voor uw bedrijf probeert op te bouwen, is de eerste indruk belangrijk. E-mail is een van de meest voorkomende vormen van communicatie met uw potentiële klanten. Een professioneel e-mailadres schept een gevoel van vertrouwen, vooral als het van een geloofwaardige website afkomstig is. Dit zal het potentieel van uw bedrijf om nieuwe klanten aan te trekken vergroten.

Branding

Omdat je deel uitmaakt van een organisatie, draag je haar naam uit waar je ook bent - zelfs virtueel. Een branded e-mail is niet anders dan mond-tot-mond marketing. Je spreekt rechtstreeks met een klant, alleen gebeurt dat via het web. Als dat vaak gebeurt, en je hebt geen eigen e-mailadres, dan zullen ze je product branding niet snel onthouden.

Spam filtering

E-mailadressen zijn het voornaamste doelwit van spammers en malwarevirussen. Het hebben van een eigen email domein zorgt ervoor dat je spam kan vermijden en productief kan zijn. Ook zorgt het ervoor dat je mails goed aankomen bij je potentiële klanten. U zou niet willen dat uw e-mail aan een potentiële klant gewoon in de spammap of erger - de prullenbak belandt.

Betrouwbaarheid

Door de naam van uw bedrijf aan uw professionele e-mailadres te koppelen, wekt u meer belangstelling bij potentiële klanten. Stelt u zich eens voor dat u een e-mail ontvangt van angie4w911@yahoo.com in plaats van angie@yourbusinessname.com. De kans is groot dat hij ongeopend blijft of wordt genegeerd. Uw professioneel e-mailadres kan een gemakkelijke herkenning van uw bedrijf zijn. Klanten zullen zich ook de naam van uw bedrijf beginnen te herinneren, wat merkbekendheid en vertrouwen opbouwt.

Beveiliging van de privacy

Uw gegevens online toevertrouwen heeft zijn gevolgen, dit komt door de dreigende gevaren van virussen die in uw privé gegevens snuffelen en hacken. Het is belangrijk om de afweermogelijkheden van uw e-mail tegen virussen en hackers te controleren, anders lopen al uw belangrijke bestanden online gevaar.

Flexibiliteit

U kunt specifieke e-mailadressen aanmaken die e-mails doorsturen naar mensen in verschillende afdelingen van uw bedrijf (bv. admin@ of info@ of sales@). Dit zal uw mogelijkheden om snel te reageren op vragen vergroten. Het is ook gemakkelijk om de continuïteit van het e-mailadres te handhaven als iemand vertrekt of met vakantie gaat, aangezien de alias gemakkelijk kan worden gewijzigd in een nieuwe persoon en de klant dit nooit hoeft te weten.

Controle

Een eigen aangepast zakelijk e-mailadres geeft u controle en organiseert uw systeem. Zo kunt u gemakkelijk e-mailadressen aanmaken voor nieuwe medewerkers in uw bedrijf en kunt u de inactieve medewerkers in de gaten houden.

Teamleden worden herkend

Vaak zijn de e-mailadressen van CEO's de meest herkenbare contacten op de lijst. Toch is de CEO of gewoon de bedrijfseigenaar er niet altijd om uw berichten te beantwoorden. Daarom is het belangrijk dat uw teamleden hun eigen contactinformatie krijgen. Potentiële klanten kunnen gemakkelijk weten dat een bepaalde persoon voor uw bedrijf werkt. Ze maken kennis met het team en hun expertise in hun specifieke rollen.

Andere diensten

Webdesign

We ontwerpen je website op jouw noden en de noden van je klanten. We zorgen dat elk detail perfect is uitgewerkt zodat je fier kan zijn op je website!
Lees meer

SEO

Het zou jammer zijn als je een visueel aantrekkelijke website hebt zonder bezoekers. Een goede SEO zorgt ervoor dat je website in de kijker staat bij Google.
Lees meer

Snelheid optimalisatie

Wij zorgen ervoor dat je website altijd snel blijft. Een goede website moet haar klanten snel kunnen helpen. Dit is niet alleen voordeliger voor de klanten maar ook voor de SEO.
Lees meer

Hosting

Wij zorgen voor de hosting en regelen alles achter de schermen. Als het op je website aankomt moet je gewoon je voeten omhoog gooien en genieten.
Lees meer