Hosting

Geen stress en zorgen, laat ons de hosting verzorgen

Cosmic-Web-Development-web-agency-Belgium-3

Ongeacht de sector waaronder jouw bedrijf valt, is het hebben van een professionele webhostingsoplossing van cruciaal belang voor een robuuste online aanwezigheid. Elke website op het internet heeft één of andere hosting platform nodig. Zonder een host kan je geen online website hebben. De host is het fundament van je web aanwezigheid. Het kan ervoor zorgen dat je een snelle website hebt en een goed functioneel werkende website. Een goede host zorgt ook voor dagelijkse back-ups, beveiliging, spam filtering en nog veel meer.

Dit allemaal opzetten, reguleren en onderhouden kan een tijdrovende materie zijn. Daarom beheren wij de hosting van je website als je bij ons een website neemt!

Cosmic Hosting

Waarom is een goede hosting belangrijk?

01. Verbeterde website prestaties
02. Technische ondersteuning
03. Dagelijkse back-ups
04. Hoge up-time

Verbeterde website prestaties

Een goede hosting kan zorgen voor betere snelheid van je website of webshop. Ook zijn er dan meer mogelijkheden om instellingen aan te passen via de C-panel van je hosting. Zo kunnen wij makkelijk en snel de optimalisatie van de snelheid van je website garanderen.

Technische ondersteuning

Glitches en vertragingen maken deel uit van de digitale wereld. Hoezeer je ze ook probeert te vermijden, er is altijd een kans dat ze uiteindelijk zullen optreden en de ervaring van jouw sitebezoekers verstoren. Ondanks het geit dat professionele web hosting diensten de neiging hebben om dergelijke gevallen te verminderen, moet je altijd voorbereid zijn op het ergste scenario. Je moet snel reageren op crashes wanneer ze zich voordoen. Hier zorgen wij allemaal voor, dus je hoeft je nergens zorgen om te maken.

Dagelijkse back-ups

Als er iets fout gaat met je website, dan moet je in staat zij deze snel en makkelijk terug te kunnen zetten naar een eerdere versie. Als je de hosting aan ons overlaat, dan doen wij dit zonder extra kosten. Jij kan dus veranderingen aanbrengen zonder zorgen en stress.

Hoge up-time

Laten we beginnen met te begrijpen wat dit woord betekent. Misschien heb je wel eens berichtjes van jouw bank gekregen dat hun website boor onderhoud offline is. Hoe vaak dat voorkomt hangt af van de up-time van de webhost. Up-time verwijst naar het frequentie van het vermogen van jouw website om online te blijven. Alle webhosts bieden een bepaald percentage aan hoe vaak je website online zal blijven. De resterende tijd (wanneer de site niet online is) wordt besteed aan systeemupdates, reparatie en onderhoud. Wij bieden je een immens hoge up-time, tot wel 99,5 procent! Dit is dus een voordeel waarvan je zeker zult profiteren.

Andere diensten

Webdevelopment

Na het ontwerpen beginnen we met de ontwikkeling van de website. Dit doen we op een juiste en doordachte manier zodat je een perfect werkende website ontvangt.

SEO

Het zou jammer zijn als je een visueel aantrekkelijke en perfect werkende website hebt zonder bezoekers! Een goede SEO zorgt ervoor dat je website in de kijker staat bij Google.

Onderhoud

In de moderne web wereld evolueert alles zeer snel. Dit zorgt ervoor dat wij je website continu onderhouden en updaten.

Email

We leveren je organisatie een professionele email zoals contact@bedrijf.be.