Skip to content Skip to footer
Hosting

Geen stress en zorgen, laat ons de hosting verzorgen.

Ongeacht de sector waaronder uw bedrijf valt, is het hebben van een professionele webhostingoplossing van cruciaal belang voor een robuuste online aanwezigheid. Elke website op het internet heeft één of andere hosting platform nodig. Zonder een host kan je geen website hebben. De host is de fundament van je web aanwezigheid. Het kan ervoor zorgen dat je een snelle website hebt en een goed functionele website. Een goede host zorgt ook voor dagelijkse back-ups, beveiliging en nog veel meer.

Dit allemaal opzetten, reguleren en onderhouden kan een tijdrovende materie zijn. Daarom beheren wij de hosting van je website als je bij ons een website neemt.

cosmc hosting

Waarom is een goede hosting belangrijk?

01.Verbeterde website prestaties
02.Technische ondersteuning
03.Dagelijkse back-ups
04.Hoge up-time

Verbeterde website prestaties

Een goede hosting kan zorgen voor betere snelheid van je website of webshop. Ook zijn er dan meer mogelijkheden om instellingen aan te passen via de C-Panel van je hosting. Zo kunnen wij makkelijk en snel de optimalisatie van de snelheid van je website garanderen.

Technische ondersteuning

Glitches en vertragingen maken deel uit van de digitale wereld. Hoezeer u ook probeert ze te vermijden, er is altijd een kans dat ze uiteindelijk zullen optreden en de ervaring van uw sitebezoekers verstoren. Ondanks het feit dat professionele web hosting diensten de neiging om dergelijke gevallen te verminderen, moet je altijd voorbereid zijn op het ergste scenario. U moet snel te reageren op crashes als en wanneer ze zich voordoen. Hier zorgen wij allemaal voor, dus je hoeft je nergens zorgen om te maken.

Dagelijkse back-ups

Al er iets fout gaat met je website, dan moet je in staat zijn deze snel en makkelijk terug te zetten naar een eerdere versie. Als je de hosting aan ons overlaat, dan doen wij dit zonder extra kosten. Jij kan dus veranderingen aanbrengen zonder zorgen en stress.

Hoge up-time

Laten we beginnen met te begrijpen wat dit woord betekent. Misschien heeft u wel eens berichtjes van uw bank gekregen dat hun website voor onderhoud uit de lucht is, toch? Hoe vaak dat voorkomt hangt af van de up-time van de webhost. Uptime verwijst naar de frequentie van het vermogen van uw site om online te blijven. Alle webhosts bieden een bepaald percentage aan hoe vaak je site online zal blijven. De resterende tijd (wanneer de site niet online is) wordt besteed aan systeemupdates, reparatie en onderhoud. Wij bieden je een immens hoge up-time - tot wel 99,5 procent! Dit is dus een voordeel waarvan je zeker zult profiteren.

Andere diensten

Webdesign

We ontwerpen je website op jouw noden en de noden van je klanten. We zorgen dat elk detail perfect is uitgewerkt zodat je fier kan zijn op je website!
Lees meer

Webshop

Wij ontwikkelen ook webshops. Deze vallen eigenlijk ook onder websites maar we willen zeker aangeven dat we dit ook leveren.
Lees meer

SEO

Het zou jammer zijn als je een visueel aantrekkelijke website hebt zonder bezoekers. Een goede SEO zorgt ervoor dat je website in de kijker staat bij Google.
Lees meer

Snelheid optimalisatie

Wij zorgen ervoor dat je website altijd snel blijft. Een goede website moet haar klanten snel kunnen helpen. Dit is niet alleen voordeliger voor de klanten maar ook voor de SEO.
Lees meer