Onderhoud

Het web evolueert continu, laat je website mee evolueren

We weten allemaal hoe belangrijk het is om een goed gestructureerde website te hebben, maar het is niet genoeg om een site enkel online te gooien. Laat je website niet alleen achter in de donkere duisternis van het kosmos. Het regelmatig bijwerken en onderhouden van uw website is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat uw site op volle toeren draait.

Net als ruimteschepen hebben websites onderhoud nodig om goed te functioneren. Het goed onderhouden van uw site helpt om de veiligheid van de site te garanderen, het aantal nieuwe bezoekers te verhogen, terugkerend verkeer te stimuleren, en nog veel meer. Wij delen graag enkele van de belangrijkste redenen waarom wij vinden dat het belangrijk is om uw site te onderhouden. 

Cosmic evolution

Waarom is onderhoud belangrijk?

01. Up-to-date zijn met de nieuwe technologie
02. Veiligheid
03. Het verhoogt het verkeer het verkeer op de site
04. Het optimaliseert de bezoekerservaring

Beveiliging

Beveiliging is de belangrijkste reden dat website-onderhoud niet te missen is. U wilt er zeker van zijn dat uw site op de hoogte blijft van softwarepatches en beveiligingsupdates. Doet u dit niet, dan geeft u hackers de kans om gegevens van uw website te stelen.

Het verhoogt het verkeer op je website

Om zoekers te voorzien van de beste kwaliteit, verhogen zoekmachines zoals Google de ranking voor websites die regelmatig worden bijgewerkt. Een hogere ranking verhoogt de zichtbaarheid van uw site, waardoor de kans toeneemt dat uw inhoud verschijnt wanneer uw doelpubliek zoekt naar relevante trefwoorden. Het bijwerken van uw site met waardevolle informatie, het repareren van gebroken links, het verwijderen van dubbele pagina's en het bijwerken van uw inhoud zal helpen om zowel nieuwe als terugkerende bezoekers aan te trekken.

Het optimaliseert de bezoekerservaring

Door uw site regelmatig bij te werken met deelbare inhoud, zoals aanstaande evenementen, fotogalerijen en blogs, krijgt uw publiek een idee van wie u bent en wat u doet. Maak contact met uw publiek door actiegerichte items op te nemen, zoals een inschrijfformulier voor de nieuwsbrief en social media-pictogrammen die naar het profiel van uw organisatie linken. Een goed onderhouden website helpt uw merk, werk en missie te promoten. Verwijder informatie die verouderd is en voer een site-audit uit om problemen en fouten op uw site op te sporen, Doe dit regelmatig, zodat u uw bezoekers de best mogelijke gebruikservaring kunt bieden. Website onderhoud is belangrijk voor alle organisaties, zowel groot al klein. Door uw site regelmatig te onderhouden, verbetert u de prestaties en biedt u uw bezoekers een veilige en betrouwbare omgeving.

Andere diensten

Webdevelopment

Na het ontwerpen beginnen we met de ontwikkeling van de website. Dit doen we op een juiste en doordachte manier zodat je een perfect werkende website ontvangt.

SEO

Het zou jammer zijn als je een visueel aantrekkelijke en perfect werkende website hebt zonder bezoekers! Een goede SEO zorgt ervoor dat je website in de kijker staat bij Google.

SSL Security

Beveiliging is zeer belangrijk, zeker als er betalingen worden uitgevoerd op je webshop. Wij zorgen ervoor dat je webshop beveiligd is tegen spam en aanvallen

Email

We leveren je organisatie een professionele email zoals contact@bedrijf.be.