SSL Beveiliging

Beveiliging van je website en webshop is van cruciaal belang

Een SSL-certificaat is een digitaal certificaat dat de identiteit van een website authenticeert en een versleutelde verbinding mogelijk maakt. SSL staat voor Secure Sockets Layer, een beveiligingsprotocol dat een versleutelde verbinding tot stand brengt tussen een webserver en een webbrowser.

Bedrijven en organisaties moeten SSL-certificaten aan hun website toevoegen om online transacties te beveiligen en klanteninformatie privé en veilig te houden.

Websites hebben SSL-certificaten nodig om gebruikersgegevens te beveiligen, het eigendom van de websites te verifiëren, aanvallers ervan te weerhouden een nepversie van de site te maken en vertrouwen uit te stralen naar de gebruikers.

Web Security

Waarom is SSL Beveiliging voordelig?

01. SSL beschermt gegevens
02. SSL bevestigt uw identiteit
03. Beter voor SEO
04. Het helpt u te voldoen aan PCI/DSS-vereisten
05. SSL verbeterd de vertrouwen van de klant

SSL beschermt je gegevens

De kernfunctie van een SSL-certificaat is de communicatie tussen server en cliënt beschermen. Bij de installatie van SSL wordt elk stukje informatie gecodeerd. Met andere woorden, de gegevens worden vergrendeld en kunnen alleen worden ontgrendeld door de boogde ontvanger (browser of server), aangezien niemand anders de sleutel kan hebben om ze te openen. Wanneer je te maken hebt met gevoelige gegevens zoals ID's, wachtwoorden, kredietkaartnummers enz., helpt SSL je te beschermen tegen het ondeugende leger van hackers en skimmers. Aangezien de gegevens door SSL in een onontcijferbaar formaat worden omgezet, blijken de vaardigheden van hackers een randloos zwaard tegen de onovertrefbare coderingstechnologie van SSL-certificaten.

SSL bevestigt uw identiteit

De tweede primaire taak van een SSL-certificaat is het verschaffen van authenticiteit aan een website. Identiteitscontrole is één van de belangrijkste aspecten wat betreft web beveiliging. Er bestaat geen twijfel over het feit dat het internet steeds bedrieglijker wordt. Er zijn gevallen geweest waarin mensen duizenden euro's hebben verloren aan valse websites. Dit is waar SSL-certificaat van pas komt.

Beter voor SEO

In 2014 heeft Google wijzigingen aangebracht in zijn algoritme om HTTPS-geschikte websites de overhand te geven. Dit is duidelijk gebleken uit verschillende studies uitgevierd door SEO-experts over de hele wereld. Wie wil er nu niet op de eerste pagina van Google staan, toch?

Betalingen en PCI:DSS-vereisten

Als je online betalingen accepteert, moet je wel het een en ander weten over de PCI/DSS-vereisten. Om online betalingen te kunnen ontvangen, moet jouw website PCI-compliant zijn. De installatie van een SSL-ceritificaat is één van de 12 primaire vereisten van de betaalkaartindustrie (PCI). Daarom is SSL essentieel, zeker bij een webshop!

Vertrouwen van de klant

Afgezien van encryptie en authenticatie zijn SSL-certificaten van vitaal belang vanuit het oogpunt van klantenvertrouwen. De gemakkelijk te herkennen tekens informeren de gebruikers dat de gegevens die ze verzenden beveiligd zullen zijn. Zodra ze weten dat je een legitieme entiteit bent, zullen ze veel eerder geneigd zijn om zaken met je te doen of zelfs jouw website opnieuw te bezoeken.

Andere diensten

Webdesign​

We ontwerpen je website op jouw noden en de noden van je klanten. We zorgen dat elk detail perfect is uitgewerkt zodat je fier kan zijn op je website!

Webdevelopment

Na het ontwerpen beginnen we met de ontwikkeling van de website. Dit doen we op een juiste en doordachte manier zodat je een perfect werkende website ontvangt.

SEO

Het zou jammer zijn als je een visueel aantrekkelijke en perfect werkende website hebt zonder bezoekers! Een goede SEO zorgt ervoor dat je website in de kijker staat bij Google.

Onderhoud

In de moderne web wereld evolueert alles zeer snel. Dit zorgt ervoor dat wij je website continu onderhouden en updaten.