Skip to content Skip to footer
SSL Security

Beveiliging van je website en webshop is van cruciaal belang.

Een SSL-certificaat is een digitaal certificaat dat de identiteit van een website authentiseert en een versleutelde verbinding mogelijk maakt. SSL staat voor Secure Sockets Layer, een beveiligingsprotocol dat een versleutelde verbinding tot stand brengt tussen een webserver en een webbrowser.
 
Bedrijven en organisaties moeten SSL-certificaten aan hun websites toevoegen om online transacties te beveiligen en klanteninformatie privé en veilig te houden.
 
Websites hebben SSL-certificaten nodig om gebruikersgegevens te beveiligen, het eigendom van de website te verifiëren, aanvallers ervan te weerhouden een nepversie van de site te maken, en vertrouwen uit te stralen naar de gebruikers
Web security

Waarom is SSL beveiliging voordelig?

01.SSL beschermt gegevens
02.SSL bevestigt uw identiteit
03.Betere voor SEO
04.Het helpt u te voldoen aan PCI/DSS-vereisten
05.SSL verbetert het vertrouwen van de klant

SSL beschermt gegevens

De kernfunctie van een SSL-certificaat is de communicatie tussen server en cliënt te beschermen. Bij de installatie van SSL wordt elk stukje informatie gecodeerd. In lekentaal: de gegevens worden vergrendeld en kunnen alleen worden ontgrendeld door de beoogde ontvanger (browser of server), aangezien niemand anders de sleutel kan hebben om ze te openen. Wanneer u te maken hebt met gevoelige gegevens zoals ID's, wachtwoorden, kredietkaartnummers, enz., helpt SSL u te beschermen tegen het ondeugende leger van hackers en skimmers. Aangezien de gegevens door SSL in een onontcijferbaar formaat worden omgezet, blijken de vaardigheden van hackers een randloos zwaard tegen de onovertrefbare coderingstechnologie van SSL-certificaten.

SSL bevestigt uw identiteit

De tweede primaire taak van een SSL-certificaat is het verschaffen van authenticiteit aan een website. Identiteitscontrole is een van de belangrijkste aspecten wat betreft webbeveiliging. Er bestaat geen twijfel over het feit dat het internet steeds bedrieglijker wordt. Er zijn gevallen geweest waarin mensen duizenden dollars hebben verloren aan valse websites. Dit is waar SSL-certificaat van pas komt.

Beter voor SEO

In 2014 heeft Google wijzigingen aangebracht in zijn algoritme om HTTPS-geschikte websites de overhand te geven. Dit is duidelijk gebleken uit verschillende studies uitgevoerd door SEO-experts over de hele wereld. Eén zo'n studie uitgevoerd door Brian Dean, oprichter van Backlinko.com laat een sterke correlatie zien tussen HTTPS en hogere rankings in zoekmachines.Wie wil er nu niet op de eerste pagina van Google staan, toch?

Betalingen en PCI/DSS-vereisten

Als u online betalingen accepteert, moet u wel het een en ander weten over de PCI/DSS-vereisten. Om online betalingen te kunnen ontvangen, moet uw website PCI-compliant zijn. De installatie van een SSL-certificaat is een van de 12 primaire vereisten van de betaalkaartindustrie (PCI).Daarom is SSL essentieel, zeker bij een webshop!

Vertrouwen van de klant

Afgezien van encryptie en authenticatie zijn SSL-certificaten van vitaal belang vanuit het oogpunt van klantenvertrouwen. De gemakkelijk te herkennen tekens informeren de gebruikers dat de gegevens die ze verzenden beveiligd zullen zijn. Zodra ze weten dat u een legitieme entiteit bent, zullen ze veel eerder geneigd zijn om zaken met u te doen of zelfs uw site opnieuw te bezoeken.

Andere diensten

Webdesign

We ontwerpen je website op jouw noden en de noden van je klanten. We zorgen dat elk detail perfect is uitgewerkt zodat je fier kan zijn op je website!
Lees meer

Snelheid optimalisatie

Wij zorgen ervoor dat je website altijd snel blijft. Een goede website moet haar klanten snel kunnen helpen. Dit is niet alleen voordeliger voor de klanten maar ook voor de SEO.
Lees meer

Email

We leveren je organisatie een professionele email zoals contact@bedrijf.be.
Lees meer

Hosting

Wij zorgen voor de hosting en regelen alles achter de schermen. Als het op je website aankomt moet je gewoon je voeten omhoog gooien en genieten.
Lees meer