Webmail webhosting

Geen stress en zorgen, laat ons de hosting verzorgen

Ongeacht de sector waaronder jouw bedrijf valt, is het hebben van een professionele webhostingsoplossing van cruciaal belang voor een robuuste online aanwezigheid. Elke website op het internet heeft één of andere hosting platform nodig. Zonder een host kan je geen online website hebben. De host is het fundament van je web aanwezigheid. Het kan ervoor zorgen dat je een snelle website hebt en een goed functioneel werkende website. Een goede host zorgt ook voor dagelijkse back-ups, beveiliging, spam filtering en nog veel meer.

Dit allemaal opzetten, reguleren en onderhouden kan een tijdrovende materie zijn. Daarom beheren wij de hosting van je website als je bij ons een website neemt!

Webmail webhosting

Webmail webhosting - website laten maken vlaanderen

Waarom is een goede hosting belangrijk?

01. Verbeterde website prestaties
02. Technische ondersteuning
03. Dagelijkse back-ups
04. Hoge up-time
05. Een webmail webhosting is makkelijk voor e-mailadressen

Portfolio

Geslaagede wesbites

Orchidee Exclusive Wellness

Een luxueuze wellness in Dilsen-Stokkem dat een redesign van hun website nodig had. Het design past perfect bij de luxueuze feel van de wellness.

Pensioen masters

Een bedrijf gespecialiseerd in pensioensparen met veel ambitie. Het op maat gemaakte design in combinatie met de login functie en simulaties zorgt ervoor dat pensioen masters veel leads binnen krijgt.

Krediet analyse

Krediet analyse hoort bij de Brokerage Consillium Group. Het design is dan ook perfect in lijn met de Brokerage Consillium website. Ook hier zorgen de simulaties en de gebruiksvriendelijke website voor meer leads.

Voordelen van een webmail webhosting

Verbeterde website prestaties

Een goede webmail webhosting kan zorgen voor betere snelheid van je website of webshop. Ook zijn er dan meer mogelijkheden om instellingen aan te passen via de C-panel van je hosting. Zo kunnen wij makkelijk en snel de optimalisatie van de snelheid van je website garanderen.

Technische ondersteuning

Glitches en vertragingen maken deel uit van de digitale wereld. Hoezeer je ze ook probeert te vermijden, er is altijd een kans dat ze uiteindelijk zullen optreden en de ervaring van jouw sitebezoekers verstoren. Ondanks het geit dat professionele web hosting diensten de neiging hebben om dergelijke gevallen te verminderen, moet je altijd voorbereid zijn op het ergste scenario. Je moet snel reageren op crashes wanneer ze zich voordoen. Hier zorgen wij allemaal voor, dus je hoeft je nergens zorgen om te maken.

Dagelijkse back-ups

Als er iets fout gaat met je website, dan moet je in staat zij deze snel en makkelijk terug te kunnen zetten naar een eerdere versie. Als je de hosting aan ons overlaat, dan doen wij dit zonder extra kosten. Jij kan dus veranderingen aanbrengen zonder zorgen en stress.

Hoge up-time

Laten we beginnen met te begrijpen wat dit woord betekent. Misschien heb je wel eens berichtjes van jouw bank gekregen dat hun website boor onderhoud offline is. Hoe vaak dat voorkomt hangt af van de up-time van de webhost. Up-time verwijst naar het frequentie van het vermogen van jouw website om online te blijven. Alle webhosts bieden een bepaald percentage aan hoe vaak je website online zal blijven. De resterende tijd (wanneer de site niet online is) wordt besteed aan systeemupdates, reparatie en onderhoud. Wij bieden je een immens hoge up-time, tot wel 99,5 procent! Dit is dus een voordeel waarvan je zeker zult profiteren.

Webdesign

We ontwerpen je website op jouw noden en de noden van je klanten. We zorgen dat elk detail perfect is uitgewerkt zodat je fier kan zijn op je website!

Onderhoud

In de moderne web wereld evolueert alles zeer snel. Dit zorgt ervoor dat wij je website continu onderhouden en updaten.

SEO

Het zou jammer zijn dat je een visueel aantrekkelijke website hebt dat niemand ziet. Een goede SEO zorgt ervoor dat je website veel bezoekers krijgt.

Webdevelopment

Na het ontwerpen beginnen we met de ontwikkeling van de website. Dit doen we op een juiste en doordachte manier zodat je een perfect werkende website ontvangt.

Wat kunnen wij

Andere diensten

Andere diensten

Als professioneel webbureau leveren we diensten die een bedrijf kan laten groeien op het web. Naast webmail webhosting leveren we tal van diensten die je leven makkelijker maken.