Over ons - webdesign bedrijf Vlaanderen

Over ons - webdesign bedrijf Vlaanderen

Webdesign bedrijf

webdesign bedrijf vlaanderen over ons

Een jong team met passie voor het web

Cosmic Web Development bestaat uit een jong en dynamisch team van designers en ontwikkelaars in Vlaanderen. We hebben een handvol sceptici die graag onze eigen veronderstellingen in twijfel trekken en een groep perfectionisten die niet weten wanneer ze moeten stoppen. Wij zijn denkers en vernieuwers die vastbesloten zijn om ervoor te zorgen dat klanten een digitale groei ondergaan.

Cosmic Web Development

Waarom kiezen voor cosmic web development?

Elke klant met wie wij samenwerken wordt een deel van het team. Wij helpen vooruitstrevende klanten om te slagen in de digitale wereld. Samen gaan we de uitdagingen aan en vieren we de overwinningen.

Cosmic Web Development is een webdesign bedrijf ontstaan in Landen. Wij zijn gespecialiseerd in websites op maat en SEO. Cosmic Web Development is trots op het leveren van innovatieve digitale ervaringen die een impact hebben. Wij geloven dat het creëren van memorabele ervaringen de beste manier is om contact te maken met uw klanten. Van dynamische webdesigns tot geavanceerde digitale SEO-strategieën, wij geloven dat de oplossing op maat die we vandaag creëren de trends van morgen zullen overstijgen. Ongeacht uw product of dienst, u hebt een verhaal te vertellen en wij zijn het beste bureau om je verhaal te kneden.

Portfolio

Geslaagede websites

Orchidee Exclusive Wellness

Een luxueuze wellness in Dilsen-Stokkem dat een redesign van hun website nodig had. Het design past perfect bij de luxueuze feel van de wellness.

Pensioen masters

Een bedrijf gespecialiseerd in pensioensparen met veel ambitie. Het op maat gemaakte design in combinatie met de login functie en simulaties zorgt ervoor dat pensioen masters veel leads binnen krijgt.

Krediet analyse

Krediet analyse is hoort bij de Brokerage Consillium Group. Het design is dan ook perfect in lijn met de Brokerage Consillium website. Ook hier zorgen de simulaties en de gebruiksvriendelijke website voor meer leads.

Klant is koning

Transparant en betaalbaar webdesign bedrijf

Cosmic Web Development spreekt de taal van “business” en niet “techno-babbel”. Wij ontwikkelen alle soorten websites zoals kleine brochure websites, grote e-commerce online martketing winkels of sites met specifieke aangepaste programmering. Laat ons Cosmic team uw digitale kosmos creëren. Bekijk de prijzen van onze betaalbare websites.

Cosmic Web Development is een webdesign bedrijf ontstaan in Landen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van betaalbare websites op maat en SEO (Hoger scoren in Google). Cosmic Web Development is trots op het leveren van innovatieve digitale ervaringen die een impact hebben. Wij geloven dat het creëren van memorabele ervaringen de beste manier is om contact te maken met uw klanten. Van dynamische webdesigns tot geavanceerde digitale SEO-strategieën, wij geloven dat de oplossing op maat die we vandaag creëren de trends van morgen zullen overstijgen.

Offerte webdesign

Ons proces

Workflow

Als professioneel webdesign bedrijf volgen we altijd specifieke stappen als we aan een ontwerpproject werken. Zo houden we alles overzichtelijk en creëren we momenten om met onze klanten over het project te praten en het te reviewen.

Ja! Wij denken dat dit één van de punten is waardoor we ons onderscheiden van andere agencies die websites verkopen. Omdat we de nieuwste software gebruiken is het heel gemakkelijk om de tekst, afbeeldingen en andere inhoud op de pagina’s zelf te bewerken. Je kunt bijna alles veranderen als je dat wilt zonder onze hulp.

We accepteren projecten die beginnen vanaf € 2000. De uiteindelijke prijs hangt af van je wensen en behoeften, het ontwerp en de functionaliteit. Bekijk hier onze tarieven of bereken de kostprijs van je project hier.

Ongeveer 2 tot 3 maanden. Dit hangt vooral af van de verschillende revisierondes die we moeten doorlopen om een goed resultaat te krijgen.

Jij. Wij bezitten niets van de website. Je betaalt voor de website, dus het is jouw eigendom. Het enige wat we willen is om de website in onze portfolio zetten indien nodig.

Absoluut! Het hebben van een mobielvriendelijke website is belangrijker dan ooit! Wij werken hard om ervoor te zorgen dat uw website responsief is op moderne apparaten en browsers.

Veel! Uw input en feedback zijn cruciaal belang voor het website ontwerp en ontwikkelingsproces. We beginnen met een heleboel vragen over jouw behoeften, jouw wensen en jouw voorkeuren. We werken met je samen om de juiste look en functionaliteit te ontwikkelen. We vragen je ook om voorbeeldwebsites. Vergeet niet dat dit jouw website is en dat wij je hulp en richting nodig hebben voor jouw uiteindelijke visie. Wij zijn een team en kijken uit naar je ideeën.

Wij eisen dat jij alle tekstuele inhoud voor jouw website aanlevert. Je bent namelijk de expert van jouw bedrijf, dus het is altijd het beste als het van jou komt. Als je hulp nodig heeft, hebben we een copywriter in ons team die je kan helpen met het opschonen of schrijven van originele inhoud voor een extra kostprijs van $120 per uur.

Ja! WordPress is het beste content management systeem dat meer dan 42% van het wereldwijde web aandrijft. Zijn enorme marktaandeel is te danken aan zijn flexibiliteit en gebruiksgemak. Van minimale, informatieve, template websites die to-the-point zijn, tot een op maat gemaakte website met specifieke functionaliteiten om jouw online doelen te bereiken.

We zijn slechts een e-mail van je verwijderd! We zullen beschikbaar zijn zelfs na de lancering van uw nieuwe website. Ons team is trots op het opbouwen van een langdurige zakelijke relatie met onze klanten en we kijken uit naar de mogelijkheid om aan uw toekomstige projecten te werken of uw website verder te laten groeien. Voel je vrij om ons te contacteren via het contactformulier om een offerte aan te vragen of een vraag te stellen over jouw project.

Ja en nee, de bouw van jouw website omvat geen maandelijkse SEO maar we stellen de SEO wel op wanneer we de website bouwen. Alle items die we toevoegen aan jouw website inclusief tekst, foto’s en video kunnen worden gezien door Google, maar dat betekent niet dat je op nummer 1 komt te staan. We bieden echter wel top notch maandelijkse SEO plan. Je kan hier meer te weten komen over onze Vlaamse Search Engine Optimization.

Ja! Wij werken met alle soorten bedrijven – nieuwe, kleine tot grote bedrijven. We zijn enthousiast om nieuwe bedrijven te begeleiden die gepassioneerd zijn om hun eerste stappen in een online aanwezigheid te zetten en hun visie tot leven te brengen.

Contacteer ons met uw website details (huidig of nieuw project), pagina verdeling, en eventuele voorbeeld websites (concurrentie) als referentie. Na beoordeling, zullen we een schatting voor jouw project maken en beginnen met de samenwerking.

Wij zijn een webdesign bedrijf dat verschillende diensten levert. We ontwerpen websites, we ontwikkelen websites, we onderhouden websites maar we ontwerpen ook logo’s, visitekaartjes of flyers. Contacteer ons hier voor een vrijblijvende offerte.

Veelgestelde vragen website

FAQ

Webdesign​

Wij ontwerpen jouw website op je noden en de noden van jouw klanten.

Webdevelopment

Na het ontwerpen beginnen we met de ontwikkeling. Je ontvangt een perfect werkende website.

SEO

Het zou jammer zijn dat je een visueel aantrekkelijke website hebt dat niemand ziet. Een goede SEO zorgt ervoor dat je website veel bezoekers krijgt.

Onderhoud

Het onderhouden en updaten van je website.

Wat kunnen wij

Diensten die we aanbieden

Diensten die we aanbieden

Als professioneel webdesign bedrijf leveren we diensten die een bedrijf kan laten groeien op het web. De voornaamste diensten die we leveren is het ontwerpen en het ontwikkelen van websites.