Skip to content Skip to footer
Webshop laten maken

Webwinkel starten?

Komt dit je bekend voor?

 • Je hebt een fysieke winkel en je wil meer potentiële klanten bereiken met een online webshop.
 • Je wil beginnen met je online business en je producten of diensten via een webshop aanbieden.
 • Je hebt al een webshop, maar je wil je bereik en online aanwezigheid lanceren.
 • Je hebt al een webshop, maar je wil vernieuwing en een upgrade.
Webdesign agency

Welkom bij Comsic Web Development!

 • Cosmic Web Development helpt ondernemers met het opzetten van een betaalbare professionele webshop.
 • Ondernemers kunnen zelf producten en foto’s toevoegen door middel van het beheerplatform.
 • De beste Belgische website oplossing voor bedrijven die betaalbare online aanwezigheid zoeken.
Cosmic-Web-Development-web-agency-Belgium
Cosmic-web-development-diensten

Wat is de prijs om een webshop te laten maken

Een webshop is de online extensie van een onderneming. Elke onderneming is anders en elke webshop is anders. Er bestaat geen één vaste prijs voor elke webshop. Maar de gemiddelde prijs voor een webshop start vanaf €1.500 excl. BTW/jaar. Iedere Cosmic Web Development klant krijgt een jaarlijkse Cosmic licentie waarbij onderstaande zaken inclusief zijn:

 • Je website makkelijk zelf aanpassen
 • Domeinnaam en hosting
 • Professionele e-mails
 • SSL-beveiligingscertificaat
 • Gratis design updates
 • Gratis technische updates
 • Support
 • Je bezoekers opvolgen via Cosmic Analytics
 • Optioneel e-commerce
 • Optioneel real-time SEO advies

De Cosmic licentie en modules voor e-commerce en SEO dienen jaarlijks vernieuwd te worden. Alle geafficheerde prijzen zijn excl. 21% BTW.

Een professionele webshop laten maken in 5 stappen

Stap 1

Kennismaking en ontdekkingsfase

Onze bedrijfsanalisten en projectmanagers ontwikkelen een duidelijk plan voor engineering. Wij stemmen uw bedrijfsdoelstellingen af op de relevante technologie, het tijdschema en het budget. Hoe zorgt u ervoor dat u de behoeften van uw bedrijf en uw klanten online vervult met goed initieel onderzoek en planning? Voor grotere projecten voeren we een ontdekkingsfase uit met behulp van een verscheidenheid aan analysemethoden om te kijken wat uw bedrijf en klanten nodig hebben.

Stap 2

Het design van je website

We bekijken samen de ideale structuur en set-up van jouw webshop. Zo helpen we je met de categorieën, filters, varianttypes, verzendmethodes, betaalmethodes, etc. Op basis van onze jarenlange ervaring in verschillende sectoren kunnen we advies op maat van jouw bedrijf geven. De ontwerpers van Cosmic Web Development werken allereerst aan de gebruikersinterface (UI) van de website. Wij creëren interfaces die zorgen voor een positieve, intuïtieve gebruikerservaring (UX).

Stap 3

De ontwikkeling van je website

De kern van een webapplicatie moet krachtig en stabiel zijn. Onze ontwikkelaars creëren performante en goed gestructureerde websites. Wij garanderen hoge veiligheidsnormen, schaalbaarheid en een consistente uitvoering van de bedrijfslogica. We ontwikkelen een goed gestructureerde website waar je onderneming geen hoofdpijnen van krijgt. Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. In lijn met uw merk creëren wij een fris ontwerp op maat.

Stap 4

Online

Na de ontwikkeling testen we de website en afzonderlijke functies. Dit zorgt ervoor dat het project solide blijft en vooruit blijft gaan. Pas nadat de acceptatietests zijn geslaagd, worden de voltooide webapplicaties vrijgegeven. Dit is de logische afsluiting of overgang om de lopende activiteiten te ondersteunen.

Stap 5

Onderhoud

Cosmic Web Development blijft de website aanscherpen en aanpassen aan trends in de markt en feedback van gebruikers. Onderhoud bestaat onder andere uit:
CMS en plugin updates - om hacking te voorkomen en voor extra veiligheid.
Security checks - via onze software, bijvoorbeeld de security hardening plug-in.
Back-ups - we draaien back-ups lokaal op onze testserver om te kijken of er iets kapot gaat. Als u een bug heeft, kunt u deze aan ons melden via onze bug tracking tool.

Integraties Mollie, Paypall, Bancontact en meer

Het opstarten van een webshop gaat gepaard met een aantal belangrijke keuzes. Welke betaalmethodes wil ik aanbieden? Hoe en via welke partner ga ik mijn pakketjes verzenden? Wil ik mijn webshop koppelen aan een facturatiesoftware? Allemaal keuzes waarmee wij je kunnen helpen, want wij hebben integraties met Mollie, Multisafepay, Europabank, Sendcloud, Bpost Shipping Manager én Teamleader. Bovendien is er geen enkele meerkost voor het implementeren van deze tools.

Een veilige webshop laten maken Leuven? Met deze betaalmogelijkheden zit je sowieso safe:

 • Mollie: Ben je net met e-commerce gestart? Met Mollie betaal je geen opstartkost, enkel een klein percentage per order.
 • Multisafepay: Je klanten meteen online laten afrekenen? Multisafepay biedt een breed scala aan betaalmogelijkheden.
 • Europabank: De ideale betaalprovider voor transacties met betaalkaarten? Europabank verwerkt zélf de betalingen.

Bestellingen vlot versturen? Vertrouw op deze verzend tools:

 • Sendcloud: Populairste verzendtool in Europa voor webshops. Kies zelf je koerier, genereer pakbonnen en volg live de verzending via een track-and-trace nummer.
 • Bpost Shipping Manager: Laat je klanten zelf bepalen hoe ze hun bestelling ontvangen: aan de deur, in een afhaalpunt of aan één van de vele pakjesautomaten van bpost.

Bestellingen registreren en beheren? Kies voor deze facturatiesoftware:

 • Teamleader: Je orders rechtstreeks koppelen aan een facturatietool? Teamleader registreert je nieuwe bestellingen en maakt automatisch voor jou een factuur op.

Een webshop die hoog scoort in Google

Search engine optimization (SEO) is geen bijzaak voor bedrijven, hoewel veel website-eigenaren pas jaren na de lancering van hun website hulp zoeken voor SEO. De aandacht van Google en andere krachtige zoekmachines begint bij het begin van de ontwerpfase van een website.

Bij Cosmic Web Development geloven we in het maken van websites die een balans vinden tussen visuele aantrekkingskracht en gebruiksgemak. We geloven in webdesign dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en bruikbaar is voor bezoekers. Wij combineren een uitstekende SEO-strategie met een mooi design en gebruiksvriendelijkheid. Boost je online aanwezigheid met behulp van onze SEO-specialisten.

Geen vast design, maar op maat design

Net als in de modewereld, wordt de look van een website bepaald door trends. Zo zie je dat elke designer en webdesign bureau de trends volgen en de meeste webshops vaak op elkaar lijken. Onze designs volgen de populaire trends natuurlijk ook, maar deze worden wel op maat gemaakt. Het zijn geen vaste templates die Cosmic Web Development ontwikkeld, maar het zijn zorgvuldige op maat gemaakte designs die in lijn lopen met de logo’s en de kleuren van je bedrijf.

Veilig online verkopen

Websites hebben SSL-certificaten nodig om gebruikersgegevens te beveiligen, het eigendom van de website te verifiëren, aanvallers ervan te weerhouden een nepversie van de site te maken, en vertrouwen uit te stralen naar potentiële klanten. Het is van groot belang dat wanneer potentiële klanten jouw website bezoeken, ze een veilige en aangename ervaring hebben. Onze ontwikkelaars doen er alles aan om dit mogelijk te maken. Alle Cosmic Web Development websites zijn SSL-gecertificeerd en GDPR-conform. Zo kan jij zorgeloos en veilig online ondernemen.
 
The sky is not the limit

Design, websites en digitale ervaringen, gemaakt met liefde, intelligentie, precisie en creativiteit.

Meer omzet en tevreden klanten?

Laten we eraan beginnen! Contacteer ons voor jouw nieuwe webshop!

3400 Landen, Vlaams-Brabant, België