Skip to content Skip to footer
professionele website

Website laten maken?
Begin hier!

Komt dit je bekend voor?

  • Je bedrijf draait goed, maar je wilt als ondernemer een online aanwezigheid. 
  • Je hebt een al website, maar je denkt dat het tijd is voor een upgrade.
  • Je website is traag en je hebt geen tot weinig bezoekers.
Webdesign agency

Welkom bij Comsic Web Development!

  • Cosmic Web Development helpt ondernemers met het opzetten van een betaalbare professionele online aanwezigheid door middel van een website.
  • Cosmic Web Development herontwerpt je website en breidt de functionaliteiten van je website uit.
  • Verleng de business aanwezigheid van je merk met behulp van Cosmic Web Development. 
Cosmic-Web-Development-web-agency-Belgium
Cosmic-web-development-diensten

Webdesign moet op drie dingen gericht zijn: mensgericht, boeiend en toekomstbestendig.

Wij geloven dat uw website de natuurlijke verlenging van het verhaal van uw merk is dat het de toon zet voor uw online aanwezigheid. Een goed webdesign verlegt de grenzen tussen een statische lay-out met drie kolommen en geeft gebruikers een meeslepende digitale ervaring. Een goed ontwerp wordt niet in een vacuüm gecreëerd.

Onze ontwerpers duiken diep in uw branche en in de esthetiek van uw merk. Ons gezamenlijke proces betrekt u en uw team bij elke stap van het proces, zodat uw nieuwe website iets is dat u en uw bedrijf echt vertegenwoordigt en ook uw doelen bereikt.

Gratis opstart, advies en revisies

Voor we kunnen beginnen met het ontwerpproces moeten we een eerste kennismaking initiëren. Eén van onze designers en business proces analisten zal samen met jouw de huidige bedrijfssituatie, de huidige processen en de ambities van je onderneming bespreken. Op basis van deze informatie bouwen we de eerste versie van jouw website, die je dan mag testen en beoordelen. Daarna zitten we terug samen voor een feedbackronde. We passen alles aan naar je wensen totdat je gelukkig bent van de complete website. Er zijn geen limieten op de hoeveelheid revisies! Wij kijken al uit naar jouw feedback!

 

Geen vast design maar op maat design

Net als in de modewereld, wordt de look van een website bepaald door trends. Zo zie je dat elke designer en webdesign bureau de trends volgen en de meeste websites vaak op elkaar lijken. Onze designs volgen de populaire trends natuurlijk ook, maar deze worden wel op maat gemaakt. Het zijn geen vaste templates die Cosmic Web Development ontwikkeld, maar het zijn zorgvuldige op maat gemaakte designs die in lijn lopen met de logo’s en de kleuren van jouw bedrijf.

Hoger scoren in Google

Search engine optimization (SEO) is geen bijzaak voor bedrijven, hoewel veel website-eigenaren pas jaren na de lancering van hun website hulp zoeken voor SEO. De aandacht van Google en andere krachtige zoekmachines begint bij het begin van de ontwerpfase van een website.

Bij Cosmic Web Development geloven we in het maken van websites die een balans vinden tussen visuele aantrekkingskracht en gebruiksgemak. We geloven in webdesign dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en bruikbaar is voor bezoekers. Wij combineren een uitstekende SEO-strategie met een mooi design en gebruiksvriendelijkheid. Boost je online aanwezigheid met behulp van onze SEO-specialisten.

Een eigen beheerplatform

Elke Cosmic website beschikt over een gebruiksvriendelijke beheerplatform waarmee je je website zelf kan aanpassen. Dit kan heel makkelijk gedaan worden als je onze korte instructievideo’s volgt! Je kan foto’s, video’s, inschrijfformulieren en zelfs blogs toevoegen. Je kan totaal onafhankelijk van ons werken en ongelimiteerde pagina’s aanmaken, wijzigen en opnieuw verwijderen. Jij bent de schepper van je eigen kosmos!

Inclusief hosting en domeinnaam

Welke hosting moet je kiezen voor je website? Welke hostingplatform is het meest geschikt voor jouw locatie? Hoe zet je deze hosting op? Hoe kan je een domeinnaam aanvragen? Geen zorgen, dit zijn belangrijke aspecten die Cosmic Web Development voor jouw zal regelen! Leun achterover en geniet van de sterren. Je ontvangt één domeinnaam en een webhosting pakket in onze jaarlijkse licentie. Cosmic Web Development zorgt er voor dat alles vlot verloopt en dat jouw bedrijf een online aanwezigheid krijgt.

Inclusief zakelijke email

E-mail is één van de meest gebruikte vormen van communicatie met jouw potentiële klanten. Een professioneel e-mailadres schept een gevoel van vertrouwen, vooral als het van een geloofwaardige website afkomstig is. Dit zal het potentieel van jouw bedrijf om nieuwe klanten aan te trekken vergroten. Cosmic Web Development zorgt ervoor dat jouw organisatie een professioneel netwerk van e-mails bevat. Je zakelijke email zal er als volgt uitzien, bv@denaamvanjouworganisatie.be. Je hoeft hiervoor niets te doen, leun achterover en relax.

SSL beveiliging en GDPR conform

Websites hebben SSL-certificaten nodig om gebruikersgegevens te beveiligen, het eigendom van de website te verifiëren, aanvallers ervan te weerhouden een nepversie van de site te maken, en vertrouwen uit te stralen naar potentiële klanten. Het is van groot belang dat wanneer potentiële klanten jouw website bezoeken, ze een veilige en aangename ervaring hebben. Onze ontwikkelaars doen er alles aan om dit mogelijk te maken. Alle Cosmic Web Development websites zijn SSL-gecertificeerd en GDPR-conform. Zo kan jij zorgeloos en veilig online ondernemen.

Een website die nooit meer veroudert

Onze planeet staat nooit stil, wij zijn altijd in beweging. Dit geldt ook zo voor de technologie en dus het internet. De technologie veranderd continu, wat betekend dat je website zich continu moet aanpassen aan de veranderingen rondom. Als dit niet gebeurt dan is er kans op webpagina’s die niet laden of errors geven. Om dit te vermijden, voert Cosmic Web Development regelmatig gratis technische updates door. Deze onderhoud van jouw website is van cruciaal belang. De onderhoud bestaat onder andere uit technische SEO-optimalisatie, zoals bijvoorbeeld de laadsnelheid van jouw website.

Cosmic Web Development voert niet enkel technische updates uit, maar ook design updates. Wij koesteren feedback van de klanten en herontwerpen websites doorheen de jaren zodat ze mee gaan met de huidige trends. Jouw website zal nooit meer verouderen!

Cosmic Analytics

Leer uw websitebezoekers op een geheel nieuwe manier kennen. Cosmic Analytics laat u precies zien hoe mensen uw website vinden, op welke zoekwoorden ze hebben gezocht, wie hen heeft doorverwezen, waar ze op hebben geklikt op uw site, en nog veel meer. U kunt deze inzichten gebruiken om laaghangend fruit, nieuwe partnerkansen en de juiste gebieden om op te focussen te ontdekken! Cosmic Web Development levert je ook een maandelijks verslag van al de nodige informatie via mail.

Gratis support

Vragen over jouw website? Cosmic Web Development staat voor jouw klaar met haar cosmic supersupport! Heb je algemene vragen? Dan kan je onze FAQ-pagina bezoeken. Heb je een vraag over je website of wil je een aanpassing van je website? Gelukkig bevinden we ons op dezelfde planeet en kan je ons direct contacteren via telefoon of email!

The sky is not the limit

Design, websites en digitale ervaringen, gemaakt met liefde, intelligentie, precisie en creativiteit.

Hoe werkt SEO precies?

Ontmoet Pieter, een advocaat uit Landen die graag in de buurt van Landen wil blijven werken. Om zijn business uit te breiden heeft Pieter enkele maanden terug een website laten bouwen. De website ziet er zeer goed uit, het design is vlekkeloos en bevat tal van realisaties van zijn klanten in de buurt van Landen. Desondanks staat de website niet tussen de zoekresultaten als een persoon “advocaat in Landen” opzoekt in Google. Dit is een groot probleem voor Pieter omdat hij al deze potentiële klanten niet bereikt!Hoe komt dit? De website van Pieter heeft geen enkele zoekterm zoals “Advocaat Landen” of “Jurist in Landen”. Daarenboven waren de meta omschrijvingen, de alt-tags, de interne en externe links en de headers niet correct of helemaal niet ingevuld. Pieter had niet genoeg rekening gehouden met de achterliggende SEO-strategie. Vrees niet, Cosmic Web Development is hier!

Cosmic Web Development biedt je twee opties: zelf de handen uit de mouwen steken en gebruik maken van onze SEO-tool of jouw SEO-strategie overlaten aan onze SEO-specialisten.

Optie 1| Ik werk zelf aan de SEO-optimalisatie door middel van de SEO-tool

Je kan zelf gemakkelijk je SEO-strategie uitvoeren aan de hand van onze handige SEO-tool. Je kan per pagina kiezen voor welke zoektermen je wil scoren. Onze SEO-tool is zo ontwikkeld dat je tijdens het proces snel en eenvoudig feedback ontvangt van de tool zelf. Natuurlijk kan je altijd bij ons terecht als je vragen of hulp nodig hebt!

Optie 2| Ik laat de SEO-optimalisatie aan Cosmic Web Development over

Heb je geen tijd om de SEO van jouw website zelf te doen? Geen probleem, wij beschikken over een team van SEO-professionals die alles tot in de puntjes zullen regelen. We zorgen ervoor dat Google jouw website ziet! Lees hier meer over ons proces.

Meer omzet en tevreden klanten?

Laten we eraan beginnen! Contacteer ons voor jouw nieuwe website!

3400 Landen, Vlaams-Brabant, België