Webdesign Agency

Een jong team met passie voor het web

Cosmic Web Development bestaat uit een jong en dynamisch team van designers en ontwikkelaars. We hebben een handvol sceptici die graag onze eigen veronderstellingen in twijfel trekken en een groep perfectionisten die niet weten wanneer ze moeten stoppen. Wij zijn denkers en vernieuwers die vastbesloten zijn om ervoor te zorgen dat klanten een digitale groei ondergaan.

0 +
Ervaring
0 +
Groei

Cosmic Web Development

Waarom kiezen voor cosmic web development?

Elke klant met wie wij samenwerken wordt een deel van het team. Wij helpen vooruitstrevende klanten om te slagen in de digitale wereld. Samen gaan we de uitdagingen aan en vieren we de overwinningen.

Cosmic Web Development is een webdesign bureau ontstaan in Landen. Wij zijn gespecialiseerd in websites op maat en SEO. Cosmic Web Development is trots op het leveren van innovatieve digitale ervaringen die een impact hebben. Wij geloven dat het creëren van memorabele ervaringen de beste manier is om contact te maken met uw klanten. Van dynamische webdesigns tot geavanceerde digitale SEO-strategieën, wij geloven dat de oplossing op maat die we vandaag creëren de trends van morgen zullen overstijgen. Ongeacht uw product of dienst, u hebt een verhaal te vertellen en wij zijn het beste bureau om je verhaal te kneden.

Klant is koning

Transparant en betaalbaar

Cosmic Web Development spreekt de taal van “business” en niet “techno-babbel”. Wij ontwikkelen alle soorten websites zoals kleine brochure websites, grote e-commerce online martketing winkels of sites met specifieke aangepaste programmering. Laat ons Cosmic team uw digitale kosmos creëren. Meer informatie over onze betaalbare websites kan je hier terug vinden.

Het internet staat vol met reclame voor “gratis websites” of “bouw je eigen website” en er zijn nu veel template-gebaseerde webprogramma’s zoals WordPress, Joomla, Drupal en anderen die allemaal het feit promoten dat u nu uw eigen website kunt ontwikkelen zonder kosten… en dat kan! Zolang u begrijpt dat deze gratis websites geen goede Google rankings zullen krijgen. Echter, als u gevonden wilt worden voor zoektermen die belangrijk zijn voor het generen van nieuwe klanten of leads voor uw bedrijf, dan zal die gratis website niet genoeg zijn.

Dat betekent niet dat je tonnen geld moet uitgeven voor een goede website met een goed SEO-strategie. Het betekent simpelweg dat er meer werk aan de winkel is om goede rankings te krijgen dan alleen het opzetten van een website. Dat is waar de ervaren en betaalbare webdevelopment specialisten van Cosmic Web Development kunnen helpen.

Web Design​

User friendly website ontwerpen.

Webdevelopment

Perfecte functionele website ontwikkelen.

SEO

De zichtbaarheid van de website verhogen.

Onderhoud

Het onderhouden en updaten van je website.

Professionele diensten

Diensten die we aanbieden

Als professioneel webbureau leveren we diensten die een bedrijf kan laten groeien op het web. De voornamlijkste diensten die we leveren is het ontwerpen en het ontwikkelen van websites.

small_c_popup.png

Een online aanwezigheid is een must!

Laten we praten