Onze website diensten

One-Stop Digital Agency

One-Stop Digital Agency

Als professioneel webdesign bedrijf leveren we diensten die een bedrijf laat groeien. De voornaamste dienst die we leveren is het ontwerpen en het ontwikkelen van websites in combinatie met SEO. Bekijk de prijs van onze pakketten.

Webdesign​

Wij ontwerpen jouw website op je noden en de noden van jouw klanten. We zorgen dat elk detail perfect is uitgewerkt zodat je fier kan zijn op je website!

Webdevelopment

Na het ontwerpen beginnen we met de ontwikkeling van de website. Dit doen we op een juiste en doordachte manier zodat je een perfect werkende website ontvangt.

SEO - scoren in google

Het zou jammer zijn als je een visueel aantrekkelijke en perfect werkende website hebt zonder bezoekers! Een goede SEO zorgt ervoor dat je website in de kijker staat bij Google.

Onderhoud

In de moderne web wereld evolueert alles zeer snel. Dit zorgt ervoor dat wij je website continu onderhouden en updaten.

Snelheid optimalisatie

Wij zorgen ervoor dat je website altijd snel blijft. Een goede website moet haar klanten snel kunnen helpen. Dit is niet alleen voordeliger voor de klanten maar ook voor de SEO.

SSL Beveiliging

Beveiliging is zeer belangrijk, zeker als er betalingen worden uitgevoerd op je webshop. Wij zorgen ervoor dat je webshop beveiligd is tegen spam en aanvallen

Hosting

Wij zorgen voor de hosting en regelen alles achter de schermen. Als het op je website aankomt moet je gewoon je voeten omhoog gooien en genieten.

E-mail

We leveren je organisatie een professionele email zoals contact@bedrijf.be.

Webshop

Wij ontwikkelen ook webshops. Deze vallen eigenlijk onder websites ;aar we willen zeker aangeven dat we deze dienst ook leveren.

01. Marketing​

Als onderneming wil je dat jouw bedrijf, jouw brand, zichtbaar is voor de buitenwereld. Zonder zichtbaarheid krijg je geen nieuwe klanten. Een website kan je daarmee helpen doormiddel van onder andere SEO (hoger scoren in google), SEA (Google advertenties), Social media, website url's op je visitekaartjes en nog veel meer.

02. Sales

Soms kan het zijn dat je een goede marketing hebt, maar dat je de potentiële klanten niet kan omzetten naar volwaardige klanten. Een goede betrouwbare website kan sales helpen. Een website gefocust op de noden en behoeftes van prospecten kan voor meer sales zorgen. Een website moet prospecten actie laten ondernemen door bezoekers te laten bellen naar een sales nummer, een simulatie te laten invullen, een boekingssysteem te laten gebruiken of een contactformulier in te laten vullen.

03. Support

Het spreekt voor zichzelf dat klanten een goede service nodig hebben, ze hebben een goede "customer experience" nodig. Een goede website is het startpunt van een goede customer experience omdat klanten dan makkelijk hun weg kunnen vinden naar de support van een onderneming. Wij overlopen samen met jouw de pijnpunten van je bedrijf, we identificeren de huidige problemen in een eerste audit en werken van daar verder. Zien we dat jouw klanten betere support nodig hebben, dan ontwerpen en ontwikkelen we jouw website zodat je jouw klanten perfecte kan ondersteunen.

04. Systemen

Alle systemen van een bedrijf moeten consistent zijn. Systemen moeten goed werken zodat klanten niet gefrustreerd raken. Een goed systeem betekend een gelukkige klant, wat op lange termijn voor meer klanten en meer winst zal zorgen. Boekingssystemen, contactformulieren, registratiesystemen moeten allemaal perfect werken op jouw website. Een website is het begin van een goed bedrijfsstructuur. Wij kunnen je helpen met het bouwen van een sterk systeem dat klanten gelukkig houdt.

Hoe kan een website jouw business helpen?

Wij helpen jouw business groeien

Wij helpen jouw business groeien

Elk succesvol bedrijf heeft een gelijkaardig structuur. De kern van een onderneming is het leveren van producten of diensten. Daar kunnen wij niet mee helpen. Naast de kern van een onderneming heb je 4 belangrijke gebieden, namelijk de marketing, de sales, de support of service en tot slotte de systemen.