Skip to content Skip to footer
Cosmic

Diensten

Ontdek wat we te bieden hebben.

Webdesign

We ontwerpen je website op jouw noden en de noden van je klanten. We zorgen dat elk detail perfect is uitgewerkt zodat je fier kan zijn op je website!
Lees meer

Development

Na het ontwerpen, beginnen met de ontwikkeling van de website. Dit doen we op een juiste en doordachte manier zodat je een perfect werkende website ontvangt.
Lees meer

SEO

Het zou jammer zijn als je een visueel aantrekkelijke website hebt zonder bezoekers. Een goede SEO zorgt ervoor dat je website in de kijker staat bij Google.
Lees meer

Onderhoud

In de moderne web wereld evolueert alles zeer snel. Dit zorgt ervoor dat wij je website continu onderhouden en updaten.
Lees meer

SSL Security

Beveiliging is zeer belangrijk, zeker als er betalingen worden uitgevoerd op je webshop. Wij zorgen ervoor dat je webshop beveiligd is tegen spam en aanvallen.
Lees meer

Snelheid optimalisatie

Wij zorgen ervoor dat je website altijd snel blijft. Een goede website moet haar klanten snel kunnen helpen. Dit is niet alleen voordeliger voor de klanten maar ook voor de SEO.
Lees meer

Email

We leveren je organisatie een professionele email zoals contact@bedrijf.be.
Lees meer

Hosting

Wij zorgen voor de hosting en regelen alles achter de schermen. Als het op je website aankomt moet je gewoon je voeten omhoog gooien en genieten.
Lees meer

Webshop

Wij ontwikkelen ook webshops. Deze vallen eigenlijk ook onder websites maar we willen zeker aangeven dat we dit ook leveren.
Lees meer

Digital marketing

Eenmaal je een website hebt moet je klanten aantrekken. Dit kunnen onze digital marketing specialisten doen.
Lees meer