Website laten maken Tienen

Ben je op zoek naar een gespecialiseerd webdesign bedrijf voor het maken van een website in Tienen? Je wilt een professionele website laten maken door een team vol met passie voor webdesign en webdevelopment? Je wil een webdesign op maat dat perfect in lijn is met je brand? Dan hoef je niet meer verder te zoeken, want wij bij Cosmic Web Development in Tienen zijn de perfecte match!

betaalbaar webdesign
website laten maken - scoren in Google

Waarom een professioneel website laten maken?

Een online aanwezigheid is van cruciaal belang in deze tijden. Als bedrijf of organisatie kan een professionele website veel betekenen. Het is niet alleen een online visite kaartje, maar het helpt je ook meer klanten te krijgen! En wie wil nu niet meer klanten?

We sommen de voordelen van een website hier even snel op:

 1. Dankzij een professionele website neemt de betrouwbaarheid van jouw onderneming toe
 2. Bedrijfsinformatie is 24 op 7 beschikbaar voor je doelpubliek
 3. Het bereik van je bedrijf stijgt aanzienlijk
 4. Meer bereik staat gelijk aan meer prospects, die leads kunnen worden, die uiteindelijk nieuwe klanten kunnen worden
 5. Een domeinnaam is makkelijk te onthouden
 6. Je kan je website uitbreiden en online producten verkopen of registratieplatformen creëren

Hoe kan een website jouw business helpen?

Wij helpen jouw business groeien

Wij helpen jouw business groeien

Elk succesvol bedrijf heeft een gelijkaardig structuur. De kern van een onderneming is het leveren van producten of diensten. Daar kunnen wij niet mee helpen. Naast de kern van een onderneming heb je 4 belangrijke gebieden, namelijk de marketing, de sales, de support of service en tot slotte de systemen.

Volgens de regels van de kunst?

Wij volgen altijd hetzelfde proces, omdat ons proces werkt. Elk webdesign project dat we doorlopen, doen we met passie. Wij brengen alles in orde wat je nodig hebt om een performante site te hebben. Een website laten maken in Tienen doe je zo.

Design op maat van jouw bedrijf

Wij ontwerpen jouw website op maat zodat het 100% past bij je brand. Dus geen templates maar wel design op maat.

SEO-copywriting advies

Wij schrijven mee aan jouw teksten en zorgen ervoor dat ze opgepikt worden door Google & andere zoekmachines

Speciale functies

Ons motto is "The sky is not the limit". Heb je een speciaal verzoek zoals een registratie of simulatie? Wij helpen je verder.

Veiliger dan het koninklijk paleis

Wij beveiligen je website zodat er geen enkele data-lek kan gebeuren.

Responsief webdevelopment

Wij ontwikkelen websites die perfect werken op alle toestellen en al de moderne browsers.

Wordpress

De meeste websites die we bouwen, worden zo gemaakt dat je zelf zaken makkelijk kan aanpassen.

Lichtsnelheid

Wij voorzien de nodige caching en optimalisaties zodat je website super snel is.

Service met een glimlach

Dit doen we allemaal binnen een deadline met vlotte en snelle communicatie. Wij zullen altijd bereikbaar zijn.

Reviews

Tevreden webdesign klanten

Tevreden webdesign klanten

Ontevreden klanten

De meest gemaakte fouten op websites?

Verouderd design

Wat ooit hip en modern was toen je website gelanceerd werd, kan nu een troosteloos verouderde indruk geven. Websites met felle kleuren of donkere vlakken zijn helemaal passé. Clean en strak met veel witruimte, grote titels en liefst iets minder tekst is tegenwoordig the way to go.

Trage website

Een trage website zorgt voor minder contactaanvragen. Het is evident: niemand heeft zin om te wachten tot een langzame site geladen is, om vervolgens ook nog een contactformulier in te moeten vullen. Je wil geen website laten maken dat er goed uit ziet, maar waar prospects niet land op blijven surfen.

Weining bezoekers

Je website ging online en je bent apetrots op het resultaat. Maar waar blijven de bezoekers? Helaas valt er na enige tijd geen, weinig of zelfs een dalende trend aan bezoekers te noteren. Maar wat is de oorzaak? Het kan liggen aan je SEO, marketing of beide. Wij doen graag een audit van je bestaande website en helpen je zo verder.

Niet zichtbaar in Google

Hoe hoger in Google, hoe meer bezoekers er op je website terecht komen. Internetgebruikers weten ondertussen dat nagenoeg niemand verder kijkt dan de eerste pagina van zoekresultaten. Zorg er dan ook voor dat je er staat op je belangrijkste zoektermen.

Website laten maken Tienen

Betaalbare website

Wij ontwikkelen en creëren uw digitale toekomst

Wij stellen uw vertrouwen zeer op prijs. Onze klanten kiezen voor ons en onze diensten omdat ze weten dat wij een jong en dynamisch bedrijf in Landen zijn vol met energie, passie en discipline dat resultaten levert tegen een betaalbare prijs. 

Ons proces

Workflow

Als professioneel webdesign bedrijf volgen we altijd specifieke stappen als we aan een ontwerpproject werken. Zo houden we alles overzichtelijk en creëren we momenten om met onze klanten over het project te praten en het te reviewen.

Portfolio

Geslaagede websites

Orchidee Exclusive Wellness

Een luxueuze wellness in Dilsen-Stokkem dat een redesign van hun website nodig had. Het design past perfect bij de luxueuze feel van de wellness.

Pensioen masters

Een bedrijf gespecialiseerd in pensioensparen met veel ambitie. Het op maat gemaakte design in combinatie met de login functie en simulaties zorgt ervoor dat pensioen masters veel leads binnen krijgt.

Krediet analyse

Krediet analyse hoort bij de Brokerage Consillium Group. Het design is dan ook perfect in lijn met de Brokerage Consillium website. Ook hier zorgen de simulaties en de gebruiksvriendelijke website voor meer leads.

Hoger scoren in Google? Deze factoren zijn belangrijk

Er wordt wel eens verwacht dat een kersverse website meteen voor een betere positie in Google zal zorgen. Uiteraard staan we graag op nummer 1 in de populaire zoekmachines, maar evident is dat allerminst. Het is helemaal niet makkelijk om meteen hoger in Google te staan.

Wanneer we een website ontwerpen en die technisch ontwikkelen, houden we altijd rekening met een aantal technische SEO-basisfactoren die instaan voor de zoekmachine optimalisatie of SEO optimalisatie van jouw website. Dus als je een website wil laten maken, kijk zeker naar hoe het webdesign bedrijf omgaat met SEO.

Belangrijke technische SEO factoren:

 • SSL certificaat
 • URL-structuur
 • Paginasnelheid
 • Mobielvriendelijk (responsive)
 • Keywoorden
 • Backlinks
Scoren in google - website laten maken

Ja! Wij denken dat dit één van de punten is waardoor we ons onderscheiden van andere agencies die websites verkopen. Omdat we de nieuwste software gebruiken is het heel gemakkelijk om de tekst, afbeeldingen en andere inhoud op de pagina’s zelf te bewerken. Je kunt bijna alles veranderen als je dat wilt zonder onze hulp.

We accepteren projecten die beginnen vanaf € 2000. De uiteindelijke prijs hangt af van je wensen en behoeften, het ontwerp en de functionaliteit. Bekijk hier onze tarieven of bereken de kostprijs van je project hier.

Ongeveer 2 tot 3 maanden. Dit hangt vooral af van de verschillende revisierondes die we moeten doorlopen om een goed resultaat te krijgen.

Jij. Wij bezitten niets van de website. Je betaalt voor de website, dus het is jouw eigendom. Het enige wat we willen is om de website in onze portfolio zetten indien nodig.

Ja, dat kunnen we zeker. Als je website gebouwd is op WordPress, kunnen wij het onderhoud voor jou verzorgen. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen met jou naar jouw website en de bijbehorende techniek kunnen kijken.

Absoluut! Het hebben van een mobielvriendelijke website is belangrijker dan ooit! Wij werken hard om ervoor te zorgen dat uw website responsief is op moderne apparaten en browsers.

Veel! Jouw input en feedback zijn cruciaal belang voor het website ontwerp en ontwikkelingsproces. We beginnen met een heleboel vragen over jouw behoeften, jouw wensen en jouw voorkeuren. We werken met je samen om de juiste look en functionaliteit te ontwikkelen. We vragen je ook om voorbeeldwebsites. Vergeet niet dat dit jouw website is en dat wij je hulp en richting nodig hebben voor jouw uiteindelijke visie. Wij zijn een team en kijken uit naar je ideeën.

Wij eisen dat jij alle tekstuele inhoud voor jouw website aanlevert. Je bent namelijk de expert van jouw bedrijf, dus het is altijd het beste als het van jou komt. Als je hulp nodig heeft, hebben we een copywriter in ons team die je kan helpen met het opschonen of schrijven van originele inhoud voor een extra kostprijs van $120 per uur.

Ja! WordPress is het beste content management systeem dat meer dan 42% van het wereldwijde web aandrijft. Zijn enorme marktaandeel is te danken aan zijn flexibiliteit en gebruiksgemak. Van minimale, informatieve, template websites die to-the-point zijn, tot een op maat gemaakte website met specifieke functionaliteiten om jouw online doelen te bereiken.

We zijn slechts een e-mail van je verwijderd! We zullen beschikbaar zijn zelfs na de lancering van uw nieuwe website. Ons team is trots op het opbouwen van een langdurige zakelijke relatie met onze klanten en we kijken uit naar de mogelijkheid om aan uw toekomstige projecten te werken of uw website verder te laten groeien. Voel je vrij om ons te contacteren via het contactformulier om een offerte aan te vragen of een vraag te stellen over jouw project.

Hoewel we zelf geen fotografen zijn, werken we wel samen met enkele professionele fotografen die je graag helpen om je website van prachtige foto’s te voorzien.

Ja en nee, de bouw van jouw website omvat geen maandelijkse SEO maar we stellen de SEO wel op wanneer we de website bouwen. Alle items die we toevoegen aan jouw website inclusief tekst, foto’s en video kunnen worden gezien door Google, maar dat betekent niet dat je op nummer 1 komt te staan. We bieden echter wel top notch maandelijkse SEO plan. Je kan hier meer te weten komen over onze Search Engine Optimization.

Ja! Wij werken met alle soorten bedrijven – nieuwe, kleine tot grote bedrijven. We zijn enthousiast om nieuwe bedrijven te begeleiden die gepassioneerd zijn om hun eerste stappen in een online aanwezigheid te zetten en hun visie tot leven te brengen.

Bij ons ben je niet beperkt in het aantal pagina’s dat je op jouw website kan hebben. Je kan zoveel pagina’s aanmaken als je wilt, zonder extra kosten. Wij bieden alle benodigdheden aan, zoals de opmaak en structuur, om het maken van pagina’s gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.

Wij bieden onze klanten een complete oplossing voor hun digitale behoeften en werken daarom samen met diverse bedrijven. Hierdoor hebben onze klanten slechts één aanspreekpunt en kunnen ze zich volledig concentreren op hun onderneming.

Contacteer ons met uw website details (huidig of nieuw project), pagina verdeling, en eventuele voorbeeld websites (concurrentie) als referentie. Na beoordeling, zullen we een schatting voor jouw project maken en beginnen met de samenwerking. Zo kan je een website laten maken door echte professionals met passie voor webdesign en webdevelopment.

Veelgestelde vragen over een website laten maken

FAQ website laten maken

E-mailadres

We leveren je organisatie een professionele email zoals contact@bedrijf.be.

SSL Beveiliging

Beveiliging is zeer belangrijk, zeker als er betalingen worden uitgevoerd op je webshop. Wij zorgen ervoor dat je webshop beveiligd is tegen spam en aanvallen

SEO

Het zou jammer zijn dat je een visueel aantrekkelijke website hebt dat niemand ziet. Een goede SEO zorgt ervoor dat je website veel bezoekers krijgt.

Onderhoud

In de moderne web wereld evolueert alles zeer snel. Dit zorgt ervoor dat wij je website continu onderhouden en updaten.

Wat doen we graag?

Tal van website diensten

Tal van website diensten

Een website laten maken? Als professioneel webdesign bedrijf leveren we diensten die een bedrijf kan laten groeien op het web. Naast webdevelopment leveren we tal van diensten die je leven makkelijker maken.

Gratis website audit

Verhoog je online succes met onze GRATIS website audit

Een professionele website is de basis van elk succesvol bedrijf. Maar hoe weet je of jouw website aan deze eisen voldoet? Onze webdesign experts bieden je nu een GRATIS website audit aan. 

Betaalbare professionele website laten maken Tienen

Benieuwd naar onze tarieven?

Benieuwd naar onze tarieven?

Singular Pakket

Een nieuwe website nodig om jouw online aanwezigheid te laten groeien? Cosmic Web Development ontwikkeld je website op maat. We zorgen voor alles, dus leun acterover en geniet van de sterren.

Planet Pakket

Wil je een website of webshop met uitstekende SEO dat voor meer klanten zorgt? Cosmic Web Development is gespecialiseerd in SEO optimalisaties en wij zorgen ervoor dat je website of webshop de top zal bereiken.

Cosmos Pakket

Een nieuwe website nodig om jouw online aanwezigheid te laten groeien? Cosmic Web Development ontwikkeld je website op maat. We zorgen voor alles, dus leun acterover en geniet van de sterren.

Offerte webdesign op maat?

Wil je een website laten maken in Tienen? Stuur ons een berichtje!

Wil je een website laten maken in Tienen? Stuur ons een berichtje!

Wil je jouw aanwezigheid op het web verbeteren en wil je een offerte voor een webdesign project? Zet de eerste stap en laat je gegevens achter of neem contact op.

+32456081584
contact@cosmicwebdevelopment.com