Professioneel e-mailadres

Een business is pas compleet met een professioneel e-mailadres

E-mailing is één van de meest gebruikte vormen van communicatie met potentiële klanten. Een professioneel e-mailadres schept een gevoel van vertrouwen, vooral als het van een geloofwaardige website afkomstig is. Dit zal het potentieel van jouw bedrijf om nieuwe klanten aan te trekken vergroten. 

Klanten worden vandaag overspoeld met e-mails en worden selectief in wat ze openen. Het is van vitaal belang om de eerste beste indruk te maken bij jouw prospects.

E-mailadres

E-mailadres website laten maken

Waarom is een professioneel e-mailadres belangrijk?

01. Indruk is de sleutel
02. Branding
03. Spam filtering
04. Betrouwbaarheid
05. Beveiliging van de privacy
06. Flexibilitei
07. Controle
08. Teamleden worden erkend

Portfolio

Geslaagede wesbsites

Orchidee Exclusive Wellness

Een luxueuze wellness in Dilsen-Stokkem dat een redesign van hun website nodig had. Het design past perfect bij de luxueuze feel van de wellness.

Pensioen masters

Een bedrijf gespecialiseerd in pensioensparen met veel ambitie. Het op maat gemaakte design in combinatie met de login functie en simulaties zorgt ervoor dat pensioen masters veel leads binnen krijgt.

Krediet analyse

Krediet analyse hoort bij de Brokerage Consillium Group. Het design is dan ook perfect in lijn met de Brokerage Consillium website. Ook hier zorgen de simulaties en de gebruiksvriendelijke website voor meer leads.

Voordelen professioneel e-mailadres

Eerste indruk is de sleutel

Als je een professioneel merk voor jouw bedrijf probeert op te bouwen, is de eerste indruk belangrijk. E-mail is één van de meest voorkomende vormen van communicatie in de business wereld. Een professioneel e-mailadres schept een gevoel van vertrouwen, vooral als het van een geloofwaardige website afkomstig is. Dit zal het potentieel van jouw bedrijf om nieuwe klanten aan te trekken vergroten.

Branding

Omdat je een deel uitmaakt van een organisatie, draag je haar naam uit waar je ook bent - zelfs virtueel. Een branded e-mail is niet anders dan mond-tot-mond marketing. Je spreekt rechtstreeks met een klant, alleen gebeurt dat via het web. Als dat vaak gebeurt en je hebt geen eigen e-mailadres, dan zullen ze je product branding niet snel onthouden.

Spam filtering

E-mailadressen zijn het voornaamste doelwit van spammers en virussen. Het hebben van een eigen domein zorgt ervoor dat je spam kan vermijden en productief kan zijn. Ook zorgt het ervoor dat je mails goed aankomen bij je potentiële klanten. Je zou niet willen dat jouw e-mail aan een potentiële klant gewoon in de spammap of erger - de prullenbak belandt.

Betrouwbaarheid

Door de naam van je bedrijf aan jouw professioneel e-mailadres te koppelen, wek je meer belangstelling bij potentiële klanten. Stel je eens voor dat je een e-mail ontvangt van angie1995@yahoo.com in plaats van angie@joubedrijfsnaam.be. De kans is groot dat hij ongeopend blijft of wordt verwijderd. Jouw professioneel e-mailadres is een gemakkelijke herkenning van jouw bedrijf. Klanten zullen zich ook de naam van je bedrijf beginnen te herinneren, wat merkbekendheid en vertrouwen opbouwt.

Beveiliging van de privacy

Jouw gegevens online toevertrouwen heeft zijn gevolgen, dit komt door de dreigende gevaren van virussen die in je privé gegevens snuffelen en hacken. Het is belangrijk om de afweermogelijkheden van jouw e-mailadres tegen virussen en hackers te controleren, anders lopen al je belangrijke bestanden online gevaar.

Flexibiliteit

Wij kunnen specifieke e-mailadressen aanmaken die mails doorsturen naar mensen in verschillende afdelingen van je bedrijf. Bijvoorbeeld admin@ of support@ of sales@. Dit zorgt ervoor dat de mails alvorens worden gefilterd en jouw bedrijf sneller kan reageren. Het is ook makkelijk om de continuïteit van het e-mailadres te handhaven als iemand vertrekt of met vakantie gaat, aangezien de alias kan worden gewijzigd in een nieuwe persoon en de klant dit nooit hoeft te weten.

Teamleden worden herkend

Vaak zijn de e-mailadressen van CEO's de meest herkenbare contacten op de lijst. Toch is de CEO of gewoon de bedrijfseigenaar er niet altijd om de berichten te beantwoorden. Daarom is het belangrijk dat jouw teamleden hun eigen contactinformatie krijgen. Potentiële klanten kunnen gemakkelijk weten dat een bepaalde persoon voor jouw bedrijf werkt. Ze maken kennis met het team en hun expertise in hun specifieke rollen.

Webdesign

We ontwerpen je website op jouw noden en de noden van je klanten. We zorgen dat elk detail perfect is uitgewerkt zodat je fier kan zijn op je website!

Onderhoud

In de moderne web wereld evolueert alles zeer snel. Dit zorgt ervoor dat wij je website continu onderhouden en updaten.

SEO

Het zou jammer zijn dat je een visueel aantrekkelijke website hebt dat niemand ziet. Een goede SEO zorgt ervoor dat je website veel bezoekers krijgt.

Webdevelopment

Na het ontwerpen beginnen we met de ontwikkeling van de website. Dit doen we op een juiste en doordachte manier zodat je een perfect werkende website ontvangt.

Wat kunnen wij

Andere diensten

Andere diensten

Als professioneel webbureau leveren we diensten die een bedrijf kan laten groeien op het web. Naast professionele e-mailadressen leveren we tal van diensten die je leven makkelijker maken.