Scoren in google

Lanceer je bedrijf in Google door professionele SEO

SEO (= Search Engine Optimization) of zoekmachine optimalisatie. Dit betekent; de optimalisatie van jouw website of webshop zodat je hoger scoort in de zoekmachines, zoals bijvoorbeeld Google.

SEO hangt samen met jouw eigen website of webshop. Als je geen kwalitatieve en relevante website of webshop hebt, zal Google hier minder aandacht aan besteden. Als Google minder aandacht geeft aan jouw website, dan krijgt jouw website minder bezoekers. Wat dus betekend dat je potentiële klanten verminderd en dus je potentiële winst verminderd. Wij stellen voor hou de nodige SEO-voorwaarden in die nodig zijn om beter te scoren in de zoekmachines.

Scoren in Google

snelle website - website laten maken Vlaanderen

Waarom heb ik SEO nodig?

01. Gratis hoger scoren in Google
02. Meer bezoekers
03. Meer Leads
04. Meer klanten
05. Meer omzet
06. Je concurrentie een stap voor zijn

Portfolio

Geslaagede websites

Orchidee Exclusive Wellness

Een luxueuze wellness in Dilsen-Stokkem dat een redesign van hun website nodig had. Het design past perfect bij de luxueuze feel van de wellness.

Pensioen masters

Een bedrijf gespecialiseerd in pensioensparen met veel ambitie. Het op maat gemaakte design in combinatie met de login functie en simulaties zorgt ervoor dat pensioen masters veel leads binnen krijgt.

Krediet analyse

Krediet analyse hoort bij de Brokerage Consillium Group. Het design is dan ook perfect in lijn met de Brokerage Consillium website. Ook hier zorgen de simulaties en de gebruiksvriendelijke website voor meer leads.

Voordelen van SEO

Zoekwoordonderzoek

Dit is de basis om online te kunnen scoren in Google. Op welke zoekwoorden moet je je focus leggen en hoe ga je deze zoekwoorden onderverdelen?

Inhoud

Hoe schrijf je het best je inhoud volgens de SEO regels? Hoe integreer je de zoekwoorden? We adviseren je hoe je dit het beste aanpakt zodat je content SEO-proof is.

Metadata

De metadata is hetgeen de zoekmachines lezen om jouw webpagina's te begrijpen. Aan de hand van de RankMath functionaliteit in de CMS kan de metadata van je site of shop ingevuld worden volgens de regels.

Linken met Google tools

Er dienen koppelingen gemaakt te worden met de tools van Google zodat de gegevens van je site of shop gemakkelijk kunnen opgevolgd worden.

Onze SEO specialist gaat als volgt te werk

website laten maken - scoren in Google

Kick-off

Er wordt eerst samen met de klant bepaald waar men nu staat op vlak van SEO en waar men naartoe wil. Wordt er momenteel al iets van SEO technieken uitgevoerd om je website of webshop te optimaliseren voor de zoekmachines? Wat zijn re resultaten daarvan? Daarnaast is het ook belangrijk om te weten wat de sterktes zijn van de producten of diensten die worden aangeboden, welke problemen of frustraties ze oplossen, wat de USP’s zijn van het bedrijf enz.

Zoekwoordonderzoek

Er wordt een zoekwoordonderzoek opgesteld door gebruik te maken van bepaalde tools. De belangrijkste zoekwoorden die nodig zijn voor een optimale SEO worden opgesomd en in categorieën opgedeeld. Deze woorden kunnen dan zowel gebruikt worden in de inhoud van de website als in de metadata. Dit zoekwoordonderzoek kan eventueel samenlopen met het zoekwoordonderzoek dat nodig is voor SEA.

Scoren in google - website laten maken
Scoren in Google - Webdesign bedrijf landen

Implementatie of optimalisatie SEO

Aan de hand van de voorgaande analyses wordt de SEO van de website of webshop ingevuld of geoptimaliseerd. Dit gebert aan de hand van de volgende stappen:

  • Invullen van de metadata
  • Optimaliseren van de URL’s
  • Adviseren inhoud
  • Koppelingen maken met Google Analytics en Google Search Console
  • Doelen invullen in Google Analystics en Google Task Manager zodat conversies opgevolgd kunnen worden

Opvolging en rapportering

Google moet de website of webshop laten aanpassen aan zijn algoritmes en dit kan tijd vergen. Het is daarom belangrijk om de evolutie van de SEO-instellingen op te volgen. De resultaten en eventuele aanpassingen zullen te vinden zijn in de rapportering. Dit proces herhalen we regelmatig om zo je website of webshop zo goed mogelijk te kunnen optimaliseren voor de zoekmachines.

website laten maken - scoren in Google

E-mailadres

We leveren je organisatie een professionele email zoals contact@bedrijf.be.

SSL Beveiliging

Beveiliging is zeer belangrijk, zeker als er betalingen worden uitgevoerd op je webshop. Wij zorgen ervoor dat je webshop beveiligd is tegen spam en aanvallen

Webdevelopment

Na het ontwerpen beginnen we met de ontwikkeling van de website. Dit doen we op een juiste en doordachte manier zodat je een perfect werkende website ontvangt.

Onderhoud

In de moderne web wereld evolueert alles zeer snel. Dit zorgt ervoor dat wij je website continu onderhouden en updaten.

Wat kunnen wij

Andere diensten

Andere diensten

Als professioneel webdesign bedrijf leveren we diensten die een bedrijf kan laten groeien op het web. Naast SEO (scoren in Google) leveren we tal van diensten die je leven makkelijker maken.