Webdevelopment

Website development op maat van je bedrijf

Ben je op zoek naar een webdevelopment partner die jouw website programmeert op maat? Voor de ontwikkeling van jouw website gebruiken wij WordPress CMS. Onze WordPress specialisten hebben jarenlang ervaring met onder andere WordPress, Drupal, Joomla en ook HTML, CSS en Javascript. De combinatie van deze skills zorgt ervoor dat er geen enkele grens is dat ons tegenhoudt, het cosmic web is ons speelterrein.

Onze website developers bouwen een design om in een werkbare website waarbij kwaliteit en efficiëntie centraal staat.

Web development

Webdevelopment - webdesign bedrijf vlaanderen

Waarom voor een professioneel webdevelopment kiezen?

01. Ervaring in front-end en back-end
02. Oplossingsgericht meedenken
03. Onze webdeveloper heeft jaren ervaring en een groot netwerk
04. Technisch ijzersterke website

Portfolio

Geslaagede websites

Orchidee Exclusive Wellness

Een luxueuze wellness in Dilsen-Stokkem dat een redesign van hun website nodig had. Het design past perfect bij de luxueuze feel van de wellness.

Pensioen masters

Een bedrijf gespecialiseerd in pensioensparen met veel ambitie. Het op maat gemaakte design in combinatie met de login functie en simulaties zorgt ervoor dat pensioen masters veel leads binnen krijgt.

Krediet analyse

Krediet analyse hoort bij de Brokerage Consillium Group. Het design is dan ook perfect in lijn met de Brokerage Consillium website. Ook hier zorgen de simulaties en de gebruiksvriendelijke website voor meer leads.

Voordelen professioneel webdevelopment

Een CMS met véél mogelijkheden

Jouw website wordt gebouwd op een zeer gebruiksvriendelijke content management systeem. Je kan zelf je inhoud aanpassen, landingspagina's aanmaken, invulformulieren opmaken enzoverder.

Technische kennis

Ons gedreven development team werkt samen het allerbeste uit voor je website. Dankzij de verschillende ervaringen van onze website developers, kunnen ook moeilijkere vraagstukken opgelost worden in zowel de front-end als de back-end.

Uitgebreide plugins

Wil je een nieuwe functionaliteit toevoegen aan je website? Er zijn vele mogelijke plugins beschikbaar die we kunnen implementeren op je website. We kunnen bestaande plugins toevoegen of op maat gemaakte plugins.

testen voor live gaan

Wanneer de website wordt geprogrammeerd, wordt een quality check uitgevoerd. Zo kunnen eventuele problemen opgelost worden en zijn we er zeker van dat we een kwalitatieve website kunnen afleveren.

Onze developers zorgen voor

  • De ontwikkeling van je website
  • Doorgedreven testings in een veilige omgeving
  • Het compatibel maken van je site voor verschillende browsers
  • Support na de lancering van je website
  • De integratie met Google Analytics
  • Een toegankelijk CMS
  • Een opleiding zodat je het CMS zelfstandig kan beheren
Webmail webhosting - website laten maken vlaanderen

E-mailadres

We leveren je organisatie een professionele email zoals contact@bedrijf.be.

SSL Beveiliging

Beveiliging is zeer belangrijk, zeker als er betalingen worden uitgevoerd op je webshop. Wij zorgen ervoor dat je webshop beveiligd is tegen spam en aanvallen

SEO

Het zou jammer zijn dat je een visueel aantrekkelijke website hebt dat niemand ziet. Een goede SEO zorgt ervoor dat je website veel bezoekers krijgt.

Onderhoud

In de moderne web wereld evolueert alles zeer snel. Dit zorgt ervoor dat wij je website continu onderhouden en updaten.

Wat kunnen wij

Andere diensten

Andere diensten

Als professioneel webbureau leveren we diensten die een bedrijf kan laten groeien op het web. Naast webdevelopment leveren we tal van diensten die je leven makkelijker maken.