Website onderhoud

Het web evolueert continu, laat je website mee evolueren

We weten allemaal hoe belangrijk het is om een goed gestructureerde website te hebben, maar het is niet genoeg om een site enkel online te gooien. Laat je website niet alleen achter in de donkere duisternis van het kosmos. Het regelmatig bijwerken en onderhouden van jouw website is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat jouw website op volle toeren draait.

Net als ruimteschepen hebben websites onderhoud nodig om goed te functioneren. Het goed onderhouden van uw site helpt om de veiligheid van de site te garanderen, het aantal nieuwe bezoekers te verhogen, terugkerend verkeer te stimuleren, en nog veel meer. Wij delen graag enkele van de belangrijkste redenen waarom wij vinden dat het belangrijk is om jouw site te onderhouden. 

Website onderhoud

Website onderhoud - Cosmic Web Development

Waarom is website onderhoud belangrijk?

01. Up-to-date zijn met de nieuwe technologie
02. Veiligheid
03. Het verhoogt het verkeer het verkeer op de site
04. Het optimaliseert de bezoekerservaring

Portfolio

Geslaagede websites

Orchidee Exclusive Wellness

Een luxueuze wellness in Dilsen-Stokkem dat een redesign van hun website nodig had. Het design past perfect bij de luxueuze feel van de wellness.

Pensioen masters

Een bedrijf gespecialiseerd in pensioensparen met veel ambitie. Het op maat gemaakte design in combinatie met de login functie en simulaties zorgt ervoor dat pensioen masters veel leads binnen krijgt.

Krediet analyse

Krediet analyse hoort bij de Brokerage Consillium Group. Het design is dan ook perfect in lijn met de Brokerage Consillium website. Ook hier zorgen de simulaties en de gebruiksvriendelijke website voor meer leads.

Voordelen van website onderhoud

Beveiliging

Beveiliging is de belangrijkste reden dat website-onderhoud niet te missen is. U wilt er zeker van zijn dat uw site op de hoogte blijft van softwarepatches en beveiligingsupdates. Doet u dit niet, dan geeft u hackers de kans om gegevens van uw website te stelen.

Het verhoogt het verkeer op je website

Om zoekers te voorzien van de beste kwaliteit, verhogen zoekmachines zoals Google de ranking voor websites die regelmatig worden bijgewerkt. Een hogere ranking verhoogt de zichtbaarheid van uw site, waardoor de kans toeneemt dat uw inhoud verschijnt wanneer uw doelpubliek zoekt naar relevante trefwoorden. Het bijwerken van uw site met waardevolle informatie, het repareren van gebroken links, het verwijderen van dubbele pagina's en het bijwerken van uw inhoud zal helpen om zowel nieuwe als terugkerende bezoekers aan te trekken.

Het optimaliseert de bezoekerservaring

Door uw site regelmatig bij te werken met deelbare inhoud, zoals aanstaande evenementen, fotogalerijen en blogs, krijgt uw publiek een idee van wie u bent en wat u doet. Maak contact met uw publiek door actiegerichte items op te nemen, zoals een inschrijfformulier voor de nieuwsbrief en social media-pictogrammen die naar het profiel van uw organisatie linken. Een goed onderhouden website helpt uw merk, werk en missie te promoten. Verwijder informatie die verouderd is en voer een site-audit uit om problemen en fouten op uw site op te sporen, Doe dit regelmatig, zodat u uw bezoekers de best mogelijke gebruikservaring kunt bieden. Website onderhoud is belangrijk voor alle organisaties, zowel groot al klein. Door uw site regelmatig te onderhouden, verbetert u de prestaties en biedt u uw bezoekers een veilige en betrouwbare omgeving.

E-mailadres

We leveren je organisatie een professionele email zoals contact@bedrijf.be.

SSL Beveiliging

Beveiliging is zeer belangrijk, zeker als er betalingen worden uitgevoerd op je webshop. Wij zorgen ervoor dat je webshop beveiligd is tegen spam en aanvallen

SEO

Het zou jammer zijn dat je een visueel aantrekkelijke website hebt dat niemand ziet. Een goede SEO zorgt ervoor dat je website veel bezoekers krijgt.

Webdevelopment

Na het ontwerpen beginnen we met de ontwikkeling van de website. Dit doen we op een juiste en doordachte manier zodat je een perfect werkende website ontvangt.

Wat kunnen wij

Andere diensten

Andere diensten

Als professioneel webbureau leveren we diensten die een bedrijf kan laten groeien op het web. Naast website onderhoud leveren we tal van diensten die je leven makkelijker maken.